Online shoppen bij damplein 9

Damplein 9 winkel in Edam & webshop

Wij zijn geen webshop, maar een echte fysieke winkel. In de winkel ligt ons plezier en passie. Maar we zijn ons bewust dat een winkel anno nu ook op internet aanwezig moet zijn. En... als je het doet doe het dan goed. Vandaar dat we erg blij zijn met onze moderne website die meegroeit met de snel veranderende mogelijkheden van internet.

Betaalmethoden

Wij ondersteunen alle meestgebruikte internet betaalmethoden. Zie onderaan de pagina, of de afrekenpagina voor alle mogelijkheden.

Verzenden en retourneren

Wij staan borg voor onze service en persoonlijke aandacht, zowel in de winkel als online. Indien u vragen en/of opmerkingen heeft over onze voorwaarden aarzel dan niet even contact met ons op te nemen. Naast de hier genoemde voorwaarden voor online verkopen gelden de normale fabrieksgaranties en service zoals u die ook van onze shop gewend bent.

Online verkoop

 • Alle op de website genoemde prijzen zijn in euro's en inclusief BTW.
 • Ondanks dat wij onze uiterste best doen om fouten in publicaties en prijzen te voorkomen, behouden wij ons het recht voor hier van af te wijken. In dergelijke gevallen wordt bij bestellingen altijd contact met u opgenomen.
 • Wij streven ernaar alle op de website gepubliceerde artikelen uit voorraad te leveren. Waarbij een levertijd van 1 a 2 werkdagen geldt (in Nederland) nadat de betaling is ontvangen. Indien hier door wat voor reden dan ook vanaf geweken dient te worden nemen wij contact met u op. Produkten die onverhoopt toch niet voorradig zijn worden in overleg met u door ons besteld en later verstuurd. Voor aanbiedingen betekent dit bijvoorbeeld dat deze gelden zolang de voorraad strekt.
 • Wij behouden ons het recht voor om bestellingen zonder opgaaf van reden te weigeren.

Reclames en retourzendingen

 • Reclames dienen binnen 7 dagen te worden gemeld en binnen 14 dagen te zijn geretourneerd. Reclames kunnen ook in de winkel afgehandeld worden.
 • Producten graag in overleg retourneren (telefoon/whatsapp +31 (0) 299 315 811).
 • Retourzendingen dienen vergezeld te zijn van een duidelijke omschrijving van de klacht
 • Alle artikelen moeten ongedragen zijn. U mag het product alleen uitpakken en passen om te beslissen of u het wilt behouden. U moet er ook voor zorgen dat alle tags en labels nog steeds correct zijn bevestigd. Knip de labels dus niet af tijdens het passen van de kleding.
  Helaas kunnen we u niet terugbetalen als de retourprocedure niet correct wordt gevolgd.
 • Stuur het onbeschadigde artikel terug in de originele verpakking. Retourzendingen dienen vergezeld te zijn van een duidelijke omschrijving van de klacht. De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. Als aan alle voorwaarden is voldaan, storten we het aankoopbedrag terug naar de rekening waarvan de oorspronkelijke betaling is gedaan. 
 • DVD's en door ons voor u aangepaste artikelen (bedrukkingen, geronde en geslepen schaatsen) kunnen niet worden geretourneerd tenzij er sprake is van een duidelijke en erkende fabrieksfout of ander gebrek.
 • Indien uw reclame gegrond is ontvangt u van ons kosteloos vervangend(e) product(en).
 • Indien u een verkeerd of beschadigd artikel heeft ontvangen?
  Neem eerst contact op met onze klantenservice voor meer informatie.(0299-315811- ook whatsapp) Na bevestiging kunt u het artikel retourneren naar ons adres. Het item wordt gecontroleerd en wanneer het onder ons garantiebeleid valt, wordt een nieuw item gratis naar u teruggestuurd.
 • Ons retouradres is: Damplein9 retouren, Damplein 9, 1135BK, Edam

Bestellen vanuit het buitenland

Bestellen vanuit het buitenland is mogelijk, hieronder staan de verzendkosten en overkomstduur. Deze prijzen gelden voor de meeste bestellingen. Bij uitzonderlijke orders, heel groot of zwaar, p.s. Staat uw land er niet tussen dan kunt u contact met ons opnemen.

na ontvangst van de bestelling nemen wij contact met u op over de wijze van verzending en nemen wij bij afwijkende kosten eerst contact met u op alvorens we versturen mochten er andere verzendkosten of voorwaarden (b.v. speciale douaneverklaringen etc.) gelden.

Voor zendingen buiten Nederland geld een minimale ordergrootte. Afhankelijk van de ordergrootte gelden aangepaste verzendkosten.

Gemiddelde duur van de verzending en kosten naar buitenland

Hiervoor kunt u binnenkort terecht op onze pagina -Shipping Costs & Time-.

Meer info

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.