Online shoppen bij damplein 9

damplein 9 winkel en webshop

Wij zijn geen webshop, maar een echte fysieke winkel. In de winkel ligt ons plezier en passie. Maar we zijn ons bewust dat een winkel anno nu ook op internet aanwezig moet zijn. En... als je het doet doe het dan goed. Vandaar dat we erg blij zijn met onze nieuwe website in november 2018 j.l. en hopen dat die weer even mee kan.

Betaalmethoden

Vooralsnog ondersteunen we Ideal maar zullen dit begin 2019 gaan uitbreiden.

Verzenden en retourneren

Wij staan borg voor onze service en persoonlijke aandacht, zowel in de winkel als online. Indien u vragen en/of opmerkingen heeft over onze voorwaarden aarzel dan niet even contact met ons op te nemen. Naast de hier genoemde voorwaarden voor online verkopen gelden de normale fabrieksgaranties en service zoals u die ook van onze shop gewend bent.

Online verkoop

  • Alle op de website genoemde prijzen zijn in euro's en inclusief BTW.
  • Ondanks dat wij onze uiterste best doen om fouten in publicaties en prijzen te voorkomen, behouden wij ons het recht voor hier van af te wijken. In dergelijke gevallen wordt bij bestellingen altijd contact met u opgenomen.
  • Wij streven ernaar alle op de website gepubliceerde artikelen uit voorraad te leveren. Waarbij een levertijd van 1 a 2 werkdagen geldt (in Nederland) nadat de betaling is ontvangen. Indien hier door wat voor reden dan ook vanaf geweken dient te worden nemen wij contact met u op. Produkten die onverhoopt toch niet voorradig zijn worden in overleg met u door ons besteld en later verstuurd. Voor aanbiedingen betekent dit bijvoorbeeld dat deze gelden zolang de voorraad strekt.
  • Wij behouden ons het recht voor om bestellingen zonder opgaaf van reden te weigeren.

Reclames en retourzendingen

  • Reclames dienen binnen 7 dagen te worden gemeld en binnen 14 dagen te zijn getourneerd. Reclames kunnen ook in de winkel afgehandeld worden.
  • Producten graag in overleg retourneren (telefoon/whatsapp +31 (0) 299 315 811).
  • Retourzendingen dienen vergezeld te zijn van een duidelijke omschrijving van de klacht en te worden retourgezonden in de originele verpakking.
  • DVD's en door ons voor u aangepaste artieklen (bedrukkingen, geronde en geslepen schaatsen) kunnen niet worden geretourneerd tenzij er sprake is van een duidelijke en erkende fabrieksfout of ander gebrek.
  • Indien uw reclame gegrond is ontvangt u van ons kostenloos vervangend(e) product(en).

Bestellen vanuit het buitenland

Bestellen vanuit het buitenland is mogelijk, hieronder staan de verzendkosten en overkomstduur. Deze prijzen gelden voor de meeste bestellingen. Bij uitzonderlijke orders, heel groot of zwaar, p.s. Staat uw land er niet tussen dan kunt u contact met ons opnemen.

na ontvangst van de bestelling nemen wij contact met u op over de wijze van verzending en nemen wij bij afwijkende kosten eerst contact met u op alvorens we versturen mochten er andere verzendkosten of voorwaarden (b.v. speciale douaneverklaringen etc.) gelden.

Voor zendingen buiten nederland geld een minimale ordergrootte. Afhankelijk van de ordergrootte gelden aangepaste verzendkosten.

Gemiddelde duur van de verzending en kosten naar buitenland

Hiervoor kunt u binnenkort terecht op onze pagina -Shipping Costs & Time-.

Meer info

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.